Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladou herečku Sáru Korbelovou znáte jako Kristýnu, dceru zubařky Blanky v podání Lindy Rybové (48) ze seriálu Ulice. Dorazila samozřejmě také na setkání se svými seriálovými kolegy u příležitosti oslavy zahájení devatenácté série. A museli jsme uznat, že měla nejnápaditější outfit.

"Je to outfit od návrháře Jana Smejkala, který měl před pár dny premiéru na Fashion Weeku, kde jsem se byla i podívat. Móda mě baví, ráda se hezky oblékám a od minulého podzimu mám i svoji stylistku. Říkala jsem si, proč to nezkusit, měla jsem před sebou dost společenských akcí, na kterých chci být hezky a zajímavě oblečená," vysvětlovala.

Sára před časem přiznala, že bojovala s psychikou, teď už je ale naprosto v pořádku, srší energií a má jednu hereckou příležitost za druhou, aktuálně ji budeme moct vídat v seriálu Oktopus. "Točíme i druhou řadu Sex O´Clock a na Štědrý večer mě uvidíte i v pohádce Klíč svatého Petra na České televizi. Budu princezna Violka. Mám i krásné kostýmy, měla jsem jich nejvíc ze všech a každý jsem si zamilovala," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám