Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) se jako jedna z mála krásek nebrání zásahům plastických chirurgů. A přiznala, že si od vrásek nechává pomáhat botoxem. "Byla jsem na botoxu, doporučuji ho ženám, tím nemyslím mladé dvacítky. Na odstranění vrásek je to skvělá věc. Ale všeho s mírou," řekla Super.cz Krainová, o které se také často psalo, že si nechává vyplnit rty, aby byly ještě smyslnější.

"Na zvětšování rtů jsem nikdy nebyla. Mám naprosto přírodní rty. O dalších drastických změnách neuvažuju. Do budoucna ale neříkám ne," prozrazuje Simona, která už za tři měsíce přivede na svět svého druhého potomka. A vypadá skvěle.

"Překvapuje mě, že dostávám tolik komplimentů, cítím se hodně unavená. Vůbec skoro nespím, Maxík má v noci zálibu v hledání dudlíků. A ještě s sebou vláčím druhé miminko," usmívá se.

Její bříško je výrazně větší než během prvního těhotenství. "Ve třetím měsíci už jsem měla bříško jako při prvním těhotenství v sedmém. Byla jsem se i doktora zeptat, jestli nečekám dvojčata. Byla jsem ubezepečena, že ne," směje se.

Raději se neváží, ale už plánuje, jak se dá po porodu do kupy. Pomůže jí sport a také estetický salón, jehož je tváří. "Miluju sport a určitě v kombinaci s nějakými stroji, pomáhajícími odbourat kila, dám tělo dohromady," dodala Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám