Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na takový kousek si může troufnout opravdu jen málokdo. Světová média jsou plná polibku na tvář, který uštědřil následníkovi britského trůnu bývalý fotbalista Paul Gascoigne. Ten se kdysi proslavil i tím, že políbil ruku princezně Dianě.

Návštěvy členů královské rodiny mají přísný protokol a většina „prostých“ lidí má před buckinghamskými velký respekt. Někdy se ale stane, že lidé projeví více emocí, než je zvykem. Takové veselé příhody pak zaplní stránky médií. V minulosti v nich většinou hrála roli princezna Kate (42), teď dostal prostor i princ William (41). Ten si vlakem vyrazil na cestu po pobřeží Dorsetu a v jejím rámci navštívil Bournemouth a podnik, kde si povídal se zaměstnanci a šéfy v rámci kampaně za ukončení bezdomovectví.

Právě tam se objevil i bývalý fotbalista Paul Gascoigne, který políbil ruku Williamově matce princezně Dianě ve finále FA Cupu v roce 1991. Oba muži měli ze setkání viditelnou radost a nadšeně si vyměnili pár slov. Když se později loučili, stalo se něco nevídaného. Paul Williamovi podal ruku a také ho políbil na tvář. Vše se událo tak rychle, že ochranka nijak nezareagovala a princ, i když byl z takového kroku zřejmě překvapený, na sobě nedal nic znát a dál rozdával úsměvy.

Už zítra se ale celá Anglie na celý den přestane usmívat, protože nastane den smutného výročí smrti královny Alžběty. Do země už zřejmě dorazil i princ Harry, neočekává se ovšem, že se s rodinou osobně setká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám