Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taková zpráva přijde vždycky jako blesk z čistého nebe. Členové české rockové skupiny Jamaron oznámili, že její baskytarista Filip Karlík náhle zemřel ve věku 25 let, a to na následky tragické nehody.

Skupina Jamaron vznikla spojením jmen tří sourozenců, Jakuba, Marie a Ondřeje. Před časem se na serveru YouTube proslavila písní Osudová balada, která dosáhla 5,8 milionů zhlédnutí. Teď už si ale kapela v původním znění bohužel nezahraje. „S obrovským zármutkem v našich srdcích, stále ještě v šoku a doufající, že tohle všechno je jen zlý sen, musíme oznámit, že náš milovaný kamarád, baskytarista, skladatel, producent a vlastně náš brácha Filip Karlík, který s námi brázdil pódia 10 let, včera v noci na následky tragické nehody, vydechl ve Vinohradské nemocnici naposledy,“ napsali ostatní členové na sociální sítě i se vzkazem pro samotného Filipa.

„Je těžké tomu uvěřit, ale bohužel je to tak. Mysleli jsme si, že se upiješ kolem čtyřicítky a zažiješ, jak budeme společně vyprodávat haly, ale tys odešel už ve svých 25 letech,“ vyjádřili dojemně své pocity.

Kapela je sice otřesena, už teď ale plánuje, že bude pokračovat i po tragickém odchodu svého člena. „Nevíme, co teď bude, ale víme, že až se vzpamatujeme, tak musíme pokračovat. Nechal jsi nám na tomhle světě hromadu práce a tisíce smutných srdcí, kamaráde! Víme, že bys chtěl, abychom se nevzdali našich snů a plánů. A taky víme, že bys udělal všechno proto, abys u toho byl,“ dodali členové Jamaronu s tím, že jim fanoušci mají dát čas. Upřímnou soustrast jim na sociální síti projevil například i zpěvák Voxel.

Reklama

Další články

Načítám