Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kate Moss (50) v lednu oslaví padesátku, na záběrech v nové kampani je ale její pleť bez jediné vrásky. Právě to nadzdvihlo ze židle spoustu lidí, kteří jí spílají za přehnané zákroky v obličeji. Dokonce ji přirovnávají k jiným, starším celebritám.

Kate Moss se stala ikonou 90. let, kromě úspěchu v modelingu ale proslula i svým divokým stylem života. V době své největší slávy si měla pomáhat alkoholem a drogami, říká se, že za deset let nebyla na přehlídkovém molu snad ani jednou střízlivá. Těžko říct, kolik je na tomto tvrzení pravdy, několikrát ale skončila v léčebně. Fotografové ji také mnohokrát zachytili s její oblíbenou parťačkou - cigaretou v ruce. A právě i kvůli takové minulosti se dnes mnoho lidí diví tomu, jak „vyžehleně“ topmodelka vypadá.

Blondýnka se stala tváří kampaně známé módní návrhářky a na propagačním videu vypadá Kate svěže, a hlavně těsně před padesátkou nemá na tváři viditelné vrásky. Její vizáž se ale zdá hodně podezřelá čtenářům magazínu Daily Mail, ve kterém byly snímky z kampaně uveřejněny. „Přál bych si, aby si nezahrávala se svým obličejem. Vypadá úplně jinak. Vypadá jako předělaná Kim Basinger,“ napsal například jeden z komentujících. „Něco na linii vlasů na jejím čele je špatně, jako by plešatěla. Rozrušuje mě to,“ napsal jiný.

A podobné názory nebraly konce. „Stoprocentní photoshop. Viděl jsem reálné fotky a má mnohem víc vrásek,“ nebo „vůbec bych ji nepoznal,“ či „její tvář byla vytažena ze své původní formy,“ množí se posudky modelčina obličeje. Jiný čtenář ji dokonce přirovnal k Pamele Anderson s tím, že na svém obličeji odvedla kus práce, další popsal její současný stav velmi tragicky. „Kate byla tak krásná. Smutné, že musela podstoupit kosmetickou chirurgii a photoshop, aby zůstala topmodelkou.“ Jestli Kate podstoupila zákroky, případně v jakém množství a jestli je s nimi sama spokojena, to se nejspíš veřejnost nedozví, protože si modelka vždy nechávala soukromý život pro sebe. Důležité pro ni ale je nejspíš hlavně to, že i před padesátkou slaví úspěch ve svém oboru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám