Hlavní obsah
Článek

Modelka, herečka a moderátorka Iva Kubelková (46) v srpnu oslaví desáté výročí vztahu s podnikatelem Jiřím Doležalem, s nímž má dvě dcery. Čeká na ni ale pokušení. Už v sobotu se má setkat se svojí první velkou láskou, hokejistou Jaromírem Jágrem (52). Iva totiž bude moderovat show Zlatá hokejka, kde by se měl slavný kladenský rodák objevit.

Iva začala s Jaromírem chodit v roce 1996. "Tehdy jsem ho milovala. Byl to pro mne jeden z nejvýznamnějších vztahů, které jsem měla," přiznala magazínu Aha TV Iva. "Pokud bude na Zlaté hokejce, ráda ho uvidím," dodala tajemně Kubelková, která by měla dobře vědět, zda se Jágrem setká, neboť ke Zlaté hokejce si píše i scénář pro sebe a kolegu, kouzelníka Richarda Nedvěda.

Říká se, že maminka Jaromíra Jágra se nechala několikrát slyšet, že Iva byla tou nejlepší partnerkou jejího syna, a kdyby se měli znovu setkat, byla by pro něj ta pravá. "Vzhledem k tomu, jaké měl poté partnerky, tak ji chápu. Iva je totiž nejúžasnější člověk na světě. A kdyby měla být šťastnější s Jágrem než se mnou, tak bych jí přál, aby se k sobě vrátili," překvapil Super.cz Ivin současný manžel.

Vzhledem k tomu, jaké na něj ale Iva i po letech vrhá zamilované pohledy a také proto, že prohlášení bylo proneseno až v pozdních večerních hodinách po bujarém večírku, nikdo mu moc nevěřil. "Ale já to myslím naprosto vážně," zopakoval Doležal. Sobotní večer ukáže, zda Iva opravdu podlehne pokušení a byla by znovu ochotna padnout do náruče muže, s nímž se už několik let neviděla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám