Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se smutným koncem svého dva roky trvajícího vztahu se musí popasovat oscarová herecká legenda Al Pacino. S o 54 let mladší partnerkou Noor Alfallah se rozhodli jít každý svou cestou. Pár přitom teprve před třemi měsíci oznámil narození potomka.

Když se svět letos začátkem června dozvěděl, že se Pacino stal po osmdesátce znovu otcem, reakce byly smíšené. Zřejmě ale nikdo nevěřil, že by se novopečení rodiče syna Romana mohli rozejít tak brzy. Iniciátorkou rozchodu byla prý Alfallah, která již požádala o výhradní péči o jejich chlapce.

V právních dokumentech požádala o přiměřené návštěvy syna ze strany jeho otce Pacina a uvedla, že je ochotna domluvit se na střídavé péči. Požadovaná výše výživného údajně součástí spisů nebyla.

Alfallah v minulosti prožila románek již s Mickem Jaggerem z Rolling Stones a miliardářem Nicolasem Berggruenem.

Herec z Kmotra je celkem čtyřnásobným otcem. S Beverly D’Angelo má dvaadvacetiletá dvojčata Olivii a Antona a s Jan Tarrant nejstarší dceru Julii (33).

Reklama

Další články

Načítám