Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českem už několik dní hýbe kauza rozchodu Agáty Hanychové (39) a Jaromíra Soukupa (55), kteří spolu mají několikaměsíční dcerku Rozárku.

"Je to pravda, s Jaromírem jsme se rozešli," řekla v neděli Super.cz Agáta, která nejprve rozchod popírala s tím, že si od sebe se Soukupem potřebují odpočinout. Nakonec ale přiznala, že jim to nevyšlo.

Konec tohoto vztahu samozřejmě zamával i s Agátinou rodinou. Super.cz se nyní vyjádřil její bratr Vincent Navrátil. „Já to vnímám tak, že se rozešli a že je z toho smutná.“

Jako bratr se tak sestře snaží být co největší oporou. „Pokouším se být. Nevím, co mám říkat, je to citlivé téma. Myslím si, že i když se člověk snaží být hodný a snaží se nějak podporovat takhle veřejně, tak stejně dloubá do živého. Nejlepší bude, když budu mlčet, ať si to vyřeší mezi sebou. Já ji budu v soukromí podporovat,“ uzavřel Vincent Navrátil, se kterým jsme si povídali během natáčení show 7 pádů Honzy Dědka.

Reklama

Další články

Načítám