Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patnáctiletá dcera baviče Michala Suchánka svůj talent zdědila po tatínkovi. Čeká ji už třetí divadelní role a byla přijata i na hereckou konzervatoř. "No, úplně po tátovi nejsem. On třeba vůbec neumí zpívat," smála se Berenika Suchánková.

Berenika už hrála ve Vánoční koledě v divadle Hybernia, v dětském muzikálu Bílý dalmatin v Kalichu a v létě bude zkoušet dívčí roli v rockové opeře Daniela Landy Klíč králů.Ta je plná magických bytostí, ale Berenika z nich určitě noční můry mít nebude. "To mě nikdy nenapadlo. A ani nejsem fanouškem ságy Twilight, abych snila o upírech. Bavil mě spíš Dracula, ale jako muzikál," vysvětlila Berenika.

Pro svět šoubyznysu je jako stvořená. Kromě toho, že bude studovat muzikálové herectví, baví ji fotografování. A to za fotoaparátem i před ním. "Dávala jsem si přihlášku i na fotku, ale konzervatoř zvítězila. Možná budu fotografii studovat na vysoké škole," plánuje.

Reklama

Další články

Načítám