Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zpěváku Bohušovi Matušovi (50) je známo, že si potrpí na hodně mladinké krásky. Ta, která se vedle něj objevila na setkání protagonistů k rockové opeře Klíč králů, vypadala, že je sotva zletilá. "Opravdu jí není šestnáct. Poznal jsem ji sice v jejích sedmnácti, ale i tehdy se mi zdála moc mladá. A teď už je jí pětadvacet," oponoval zpěvák.

"Já ho vážně oslovila už tenkrát, ale řekl mi, ať se ozvu za pět let. A když jsem si o něm v novinách přečetla, že je osamělý a nemá mu ani kdo uklidit a uvařit, zavolala jsem," přiznala Super.cz blonďatá Nikolka. "Nejdřív jsem nevěděl, o koho jde, ale pak jsem si řekl, že uklidit fakt potřebuju a testem prošla. Pomáhala mi i s cihlami a už jsme spolu skoro tři roky," navázal Bohuš.

S miminkem ale zatím nespěchají. "Nikola by už chtěla, ale moje kariéra se nevyvíjela tak, abych se na to finančně cítil. Zatím dostane pejska. Ale věřím, že se mi začne dařit, teď pracuju na svojí sólové desce a mám před sebou nové projekty. Pak jí udělám klidně trojčata," uzavřel Bohuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám