Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na filmovém festivalu v Benátkách v úterý proběhla poněkud větrná premiéra filmu Enea. Dámy na červeném koberci měly co dělat, aby své róby udržely na svém místě. Počasí ovšem z jejich šatů mnohdy vytvořilo ještě efektnější model, jak se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Slavnostní promítání italského dramatu tak proběhlo velice symbolicky, jelikož jeden z hlavních protagonistů Valentino (Giogrio Quarzo Guarascio) představuje letce. Podobně se musely popasovat s větrem na premiéře i půvabné herečky, které byly ozdobami večera.

Asi nejvíce dal vítr zabrat Michele Persico, kterou její černé šaty s vysokým rozparkem vůbec neposlouchaly, ale fotografům připravila pěknou podívanou na své krásné nohy. Pruhy látky doplňující rovněž černé šaty Giulie Di Quilio si o podobné meteorologické podmínky vysloveně žádaly a vytvořily téměř dokonalou motýlí iluzi. Obdobně na tom byla i Ariadna Gutierrez v zelených šatech...

Nieves Álvarez byla oděna naopak do bílé a rovněž ona si musela pohlídat vysoký rozparek. Už tak odvážný černý kousek Ferediky Scagnetti s průstřihem od oblasti hrudníku po bříško se stal ještě víc sexy, jelikož díky větru doslova kopíroval její sexy postavu.

Reklama

Další články

Načítám