Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice jsme se potkali na setkání herců, kteří slavili 18 sezón seriálu Ulice, s Anežkou Rusevovou jsme ovšem hovořili o konkurenci. V novém, velmi diskutovaném, seriálu na Primě Eliška a Damián totiž ztvárňuje roli princezny Frederiky.

"Reakce mám různé, samozřejmě přátelé mi to úplně nezkritizovali. Celkově jsou reakce ostré, ale diváci většinou zatím viděli jen první díl. Za tím projektem si stojím, mám ho ráda," řekla Super.cz Anežka. "Dělám něco s nejlepším vědomím a svědomím. Když do projektu vstupujete, tak ne s tím, že to nebude dobré. Mrzí mě, když je někdo opravdu útočný a zlý," dodala.

Vizuál princezny není zrovna lichotivý, to je ale její součást. "Můžu prozradit, že takhle nebude vypadat celou dobu. Něco se z ní vyloupne a právě transformace téhle postavy mě od začátku bavila. Je napsaná jako fajn ženská, má pevné morální zásady a hodnoty, za nimi si stojí. To máme společné," míní.

To, že na hlavu nasazuje dost ošklivou paruku, která zrovna nelichotí rysům tváře, ovšem uznává. "Ale je to záměr, aby bylo co hrát. Ta figura má být i komická a samozřejmě si nemyslím, že jsem královna ze Sáby," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám