Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou zálibou ve velmi úsporném odívání a aférkou s Kanyem Westem se sice Julia Fox proslavila daleko víc, než svou hereckou kariérou, to ale nic nemění na tom, že ji dnes zná kde kdo. A po její úterní účasti na přehlídce značky PrettyLittleThing jich bude zřejmě zase o dost víc. A o to přeci jde, že Julie?

U lidí sice dosud příliš kladných bodů herečka z filmů Drahokam, Puppet či Žádné prudké pohyby nenahnala, ale to je zřejmě třiatřicetileté rodačce z Milána upřímně ukradené. Svůj excentrický módní vkus tentokrát ‚povýšila‘ na další úroveň. Na přehlídku nové kolekce, kterou navrhla Naomi Campbell, jež se podle očekávání rovněž objevila na mole, na sobě neměla téměř nic.

Zpočátku to přitom vypadalo, že by tentokrát mohla maminka dvouletého synka Valentina zvolit umírněnější outfit. Když ovšem rozvázala svůj dlouhý kožený kabát, museli se červenat snad i fotografové za objektivy. Julia si vystačila s řetízkovým spodním prádlem, který odhaloval téměř vše.

Asi nikoho nepřekvapí, že se její volba u lidí s pochopením nesetkala. Zatímco někteří ji jen prosí, aby už s tím přestala, jiní jsou nekompromisnější: „Dobrý bože, je tohle ještě povolené? Sexuální pracovnice toho na sobě mají víc a ještě má dvouletého syna. Chudák dítě.“ Lítost nad jejím synem projevilo ovšem daleko víc komentujících.

„Jaká smutná existence,“ konstatuje další čtenář a jiný se přidává: „Zoufalka po pozornosti, která nemá co jiného nabídnout,“ či: „Vypadá jako Marilyn Manson.“

Reklama

Další články

Načítám