Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Police vyhlásila pátrání po známém dabérovi. Zbyšek Pantůček (55) se objevil v policejní databázi pohřešovaných osob. Podle informací z databáze bylo pátrání vyhlášeno v úterý 5. září. Policie zveřejnila i jeho popis a fotografie. Dabér je střední postavy a má šedou barvu vlasů s modrýma očima. Herec žije v okrese Kolín, není nebezpečný ani ozbrojený.

„Pohřešování nám nahlásila včera večer rodina, která ho postrádá již devět dní, jeho mobil je v tuto chvíli nedostupný,“ citovaly Novinky.cz mluvčí policie Barbora Schneeweissová. Rodina ho prý takto v minulosti hledala víckrát, na policii se ale nyní obrátila poprvé.

Zbyšek Pantůček má na svém kontě nepřeberné množství dabingových rolí filmových, ale i animovaných. Jeho hlas slýcháme v pohádkách jako Alvin a Chipmunkové, Já padouch, Úžasňákovi, Toy Story, Madagaskar a mnoho dalších. Právě v posledním zmíněném animáku nadaboval postavu pomocníka krále Jelimána, lemura Maurice.

Mimo jiné v Česku promlouvá také hlasem herce Colina Firtha a nadaboval díky němu všechny tři díly komedie Deník Bridget Jones. „Je to můj oblíbenec. Je to fantastický herec, používá úžasné výrazové prostředky, britské a jemňounké. Hrozně rád ho pozoruju a rád mu v češtině sloužím,“ řekl herec před lety Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám