Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naomi Campbell (53) ani po padesátce nepolevuje a i pětatřicet let po prvních úspěších v modelingu se stále drží na vrcholu. Názorně to předvedla v úterý během přehlídky značky PrettyLittleThing během newyorského týdne módy. Sebevědomě si kráčela po mole v šatech, které by se zřejmě většina padesátnic na sebe vzít ostýchala. To ovšem není případ Naomi, která si model dokonce sama navrhla...

Ebenová kráska se totiž skutečně tentokrát nepředstavila pouze v roli modelky, ale rovněž návrhářky. Se značkou spojila své jméno a vytvořila pro ni vlastní kolekci. Jeden z nejodvážnějších kousků pak předvedla sama na sobě.

Dosud se jedná o největší spolupráci v historii značky. Sjednal ji její zakladatel Umar Kamani (35), jenž se s legendou modelingu přátelí již řadu let a je jejím velkým obdivovatelem.

V závěru módní show, kterou z první řady sledovaly například i modelka Emily Ratajkowski či herečka Julia Fox, se Naomi přišla rozloučit za bouřlivého potlesku všech v sále. Společně s ní pak završili přehlídku i návrháři Victor Anate a Edvin Thompson, kteří se na tvorbě kolekce na jaro a léto 2024 rovněž podíleli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám