Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Desítky tisíc Čechů odjíždějí do Chorvatska za odpočinkem, Veronika Fasterová tam vyrazila paradoxně za prací. Společně se dvěma dalšími modelkami a dýdžejem Michalem Poliakem odjela fotit snímky na propagaci velké taneční party, která se uskuteční na podzim v Praze.

Přestože se celé focení odehrávalo na luxusní jachtě, jejíž hodnota převyšuje milión eur, došlo na otevřeném moři ke komplikacím. „Došlo k výpadku motoru. Moře bylo rozbouřené, a tak nám byl z pevniny zaslán záchranný člun," popisuje dramatickou situaci Fasterová.

Naštěstí si ale kapitán luxusního plavidla věděl rady a problém s motorem sám vyřešil. „Byli jsme rádi, že záchranný člun nakonec odvolali," oddychla si kráska. Až na jednu vyhrocenou situaci prý probíhalo focení pohodově. Aby také ne, když se na lodi vypily hektolitry piva, vína a mojita.

„Veronika Fasterová je moje nejoblíbenější glamour modelka. Nejraději bych s ní fotil pokaždé," pěje ódy na bývalou účastnici VyVolených fotograf Martin Buček, který měl vše pod palcem.

Reklama

Další články

Načítám