Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři atraktivní mladé blondýnky s titulem Lady okouzlily svou krásou na páteční královské svatbě Williama (41) a Kate podobně jako pohledná sestra nevěsty Pippa Middleton. (40)Jednadvacetiletá Kitty s o dva roky mladšími dvojčaty Elizou a Ameliou jsou sestry a zároveň také neteře tragicky zesnulé princezny Diany.

Otcem tří krásek je Dianin bratr Earl Charles Spencer a matkou pak Spencerova první manželka Victoria Lockwood, rovněž pohledná plavovláska, jež dříve pracovala jako modelka. V matčiných šlépějích jde zřejmě i Lady Kitty, která se objevila na obálkách několika časopisů. Její mladší sestry by se přitom díky svým drobným postavám na modelingovou dráhu mohly vydat ještě směleji.

Sestry Spencerovy si na královskou svatbu nechaly vytvořit elegantní hedvábné róby a apartní kloboučky u jihoafrického návrháře Errola Arendze. Mezi jeho klientky patří mimo jiné Joan Collins, Priscilla Presley či Sharon Stone. (66)Dívky si vybraly Arendze, protože dlouhodobě žijí v Kapském městě spolu s jejich matkou Victorií. „Byla zde určitá pravidla, kterými jsme se museli řídit kvůli předepsanému protokolu. Šaty nemohly být příliš dlouhé a odhalené, ale naopak musely vypadat elegantně. Dívky předvedly velmi individuální vkus,“ uvedl Arendz.

Reklama

Další články

Načítám