Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má se za sex děkovat? Kdo komu a jak dostat chlapa do sedmého nebe? Tak tyhle peprné otázky a choulostivé okamžiky zažil životem protřelý Bob (Pavel Zedníček). Ocitl se mezi kamarádkami Noriky (Berenika Kohoutová), které posilněné vínem s chutí řešily otázku sexu.

Rozjeté účastnice dámského dýchánku v seriálu Jedna rodina dostaly do rozpaků zkušeného otce a dědečka, co zrovna dorazil domů. Jednou z nich je i Sylva, kterou hraje Kateřina Klausová (31).

Herečka se podobných situací nebojí. Před pár lety sbalila v kavárně muže, který se jí líbil. „Bylo to o tom, že když už se dlouho nic neděje a něco byste ráda, pak to dojde do fáze, kdy si člověk říká: nemám o co přijít,“ řekla nám k odvážnému rozhodnutí risknout oslovení neznámého pohledného chlapa v kavárně.

A pro jistotu ťuká, protože jsou s přítelem Danielem, architektem starším o devět let, tři roky spolu. Povolání jeho partnerky se mu líbí, připadá mu také kreativní. „Samozřejmě, pokud jde o nějaké intimnější scény, už tak rád není, ale zvládá to.“

Kateřina má za sebou období, kdy ji postihlo několik úrazů, včetně rozdrceného kotníku, kdy se snažila utéct partě výtržníků. Jak je na tom teď? „Klepu to, snad mám vybráno. Snažím se být na sebe víc opatrná, poslouchat tělo, aby na sebe nemuselo tímhle způsobem upozorňovat,“ řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám