Hlavní obsah
Článek

Čerstvě plnoletá zpěvačka Markéta Konvičková (29) si postupně plní své sny a přání. V minulých dnech úspěšně složila závěrečné zkoušky v autoškole a získala tak řidičský průkaz. A také využila toho, že už nemusí mít povolení od rodičů, a nechala se tetovat.

Mladá zpěvačka se rozhodla, že rozšíří řady potetovaných a nechala si na nárt vytetovat nápis Smích je hudbou života. „O tetování jsem dlouho přemýšlela. A protože jsem si k osmnáctinám chtěla nadělit něco speciálního, tak mi tetování přišlo jako to pravé,“ vysvětluje Markéta a pokračuje „Ráda se směji. Smích léčí a prodlužuje život stejně jako hudba. Vlastně je to takové afrodiziakum. A právě díky tetování budu mít de facto pořád na očích připomenutí, že smích je důležitý," míní.

Markéta se s důvěrou svěřila do rukou zkušeného tatéra jménem Baboo. „Markéta věděla přesně, co chce. Společně jsme doladili umístění a rozhodli jsme se přidat i trochu tyrkysové barvy, abychom tetování ozvláštnili a nebyla to jen klasická černota. Při tetování nekňourala a necukala se, je to rockerka, jak má být,“ pochvaloval si Baboo.

Společně s tatérem Markéta vybírala i nejvhodnější místo pro svou novou ozdobu. „Přemýšlela jsem nad různými místy. Napadla mě dokonce beruška na prso, ale za patnáct let by z toho byl spíš dinosaurus. Tak jsem zvolila raději nohu,“ směje se Markéta.

S výslednou podobou tetování je Markéta moc spokojená. „V tetovacím salonu pracují skuteční profíci. Navíc atmosféra ve studiu je super, dost jsme se nasmáli," uzavřela Konvičková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám