Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pandemie covidu už sice skončila, nemoc ale nezmizela. Počet infekcí covidem-19 se naopak zvyšuje. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) se počet nákaz v srpnu zvýšil ve srovnání s předchozím měsícem o 38 procent. A nemoc se nevyhýbá ani celebritám.

Kapela Metallica dokonce musela v neděli zrušit koncert, protože nemoc postihla frontmana kapely Jamese Hetfielda. Fanoušci v arizonském Phoenixu tak na své idoly čekali marně.

James Hetfield měl pozitivní test na covid.

„Je nám to moc líto, ale koncert jsme museli odložit na sobotu 9. září, protože James onemocněl covidem. Jsme strašně moc zklamáni a litujeme všech nepříjemností, které vám to způsobilo. Těšíme se ale na příští sobotu, kdy se opět vrátíme M72 No Repeat Weekend v Glendale,“ informovala Metallica na svých stránkách, kde zveřejnila i fotku Jamesova pozitivního testu.

Virus tak opět nabírá na síle. Samotný zpěvák se moc dobře necítil už v sobotu, kdy své vystoupení ještě odzpíval, byť mu prý viditelně nebylo dobře. Některé náročnější skladby pak kapela raději vynechala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám