Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Adriana Lima (42) se loni stala trojnásobnou maminkou, ale jak je vidět, po světlech fotoaparátů se jí po letech věnování se především manželství a rodině postesklo. Stále více se totiž začíná znovu objevovat na nejrůznějších společenských akcích. Tou poslední se stal filmový festival v Benátkách, kde si slavná Brazilka nenechala ujít promítání thrilleru Zabiják.

Tvůrci snímku mohou topmodelce s uhrančivým pohledem poděkovat. Lepší reklamu si totiž nemohli přát. Adriana si při příchodu na červený koberec ukradla veškerou pozornost a i díky své róbě, která pod blesky fotoaparátů ‚zprůhledněla‘, se prostřednictvím Limy zmínka o filmové novince dostala mezi potenciální diváky po celém světě.

Adrianu tentokrát nedoprovázel její přítel Andre Lemmers, jemuž přesně před rokem porodila syna Cyana. Rodačka z brazilského Salvadoru, která má z předešlého vztahu se srbským basketbalistou Markem Jarićem ještě dvě dcery, si ovšem svých pár minut na červeném koberci očividně užívala.

Svůdná brunetka bývala celé roky po své krajance Gisele Bündchen druhou nejlépe placenou modelkou světa, ale po konci svého působení mezi andílky Victoria’s Secret, kde tuto funkci vykonávala nejdéle ze všech krásek v historii, dala před kariérou přednost rodině. Nedávno se ovšem stala součástí nové kampaně značky a blýskla se po boku dalších slavných kolegyň. Kromě jejích kamarádek Gisele a Candice Swanepoel se v ní objevily i Naomi Campbell, Hailey Bieber nebo Emily Ratajkowski.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám