Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Život Woodyho Allena (87) by vydal na samostatný film. Režisér dorazil do Benátek propagovat svůj nový snímek Zásah štěstím, část publika ho ale přivítala bučením. Jedna z adoptivních dcer jeho ex Mii Farrow ho totiž obvinila ze sexuálního napadení. Druhou si vzal.

Právě se Soon-Yi Previn (52), kterou si vzal už v roce 1997, režisér přicestoval na benátský filmový festival. Jejich vztah začal románkem a Allen si prý tehdy nepředstavoval, že s touto ženou zůstane. Jejich láska pak zapříčinila rozpad vztahu s Farrow a trvá dodnes. Pár navíc adoptoval dvě dcery, Manzie Tio (23) a Bechet (24), které na festival také dorazily. Přesto, že režisér zanedlouho oslaví už 88. narozeniny, na červeném koberci se snažil působit svěžím dojmem a usmíval se na přítomné fotografy. Na tiskové konferenci pak promluvil o tom, že měl celý život velké štěstí.

„Měl jsem dva milující rodiče, mám dobré přátele, mám úžasnou ženu a manželství, dvě děti. Za pár měsíců mi bude 88 let. Nikdy jsem nebyl v nemocnici. Nikdy se mi nic hrozného nestalo. Celý život jsem měl velké, velké štěstí,“ řekl Allen, kterému se prý vždy dostalo velkého respektu a ocenění i při práci.

Někteří lidé se ovšem diví tomu, že se režisér nestal jednou ze zavržených hollywoodských osobností. Další adoptivní dcera Mii Farrow Dylan ho totiž v minulosti obvinila ze sexuálního napadení. On všechna obvinění odmítá a vystoupil i proti hollywoodským hvězdám, které ho odsoudily. Mezi nimi nechyběli Mira Sorvino, Greta Gerwig, Colin Firth nebo Rebecca Hall, kteří s ním dříve spolupracovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám