Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Móda pro herečku Zuzanu Stivínovou (50) rozhodně není cizí slovo. Na společenských akcích vždy září, často patří k dámám, kterým šperkařské firmy svěřují na slavností večery kousky za miliony. Tentokrát ale překvapila.

Zuzana dala dohromady starší kousky ze svého šatníku a zadaný dress code black tie opět splnila na výbornou. "Vybírala jsem ze svých zdrojů. Tohle jsou mé vintage šaty, které jsem si koupila kdysi v New Yorku. Jsou hedvábné a nikdy jsem neměla příležitost je vynést. Kabelka je zase z Marseille. Ráda nakupuji na cestách," vysvětlovala.

I šperky měla vlastní, prsten, který navlékla, byl také nejstarším kouskem, který měla na sobě. "Tyto šperky jsou takové trofeje z vyhraných bitev," naznačila, že se jedná o dárek od expartnera.

Herečce už začala sezóna v Národním divadle, hraje v Nebezpečných známostech a Hordubalovi. "A v televizi se vysílá seriál Oktopus, ze kterého máme velkou radost," doplnila výčet svých pracovních aktivit Zuzana, která v seriálu hraje manželku hlavního vyšetřovatele v podání Miroslava Krobota.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám