Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá glamour modelka Katie Price (45) si v pondělí nenechala ujít akci k představení kosmetických produktů v restauraci Neighbourhood v Liverpoolu, kam s sebou vzala i svou šestnáctiletou dceru Princess. Okatá blondýnka, která by se klidně mohla stát předlohou pro novou panenku Barbie, se rázem stala nejfotografovanější osobností celé události, a jak se zdá, má skvěle nakročeno i do světa modelingu.

Dívka, celým jménem Princess Tiaamii Crystal Esther Andre, která je věkově prostřední z celkem pěti modelčiných potomků, nedávno podepsala kontrakt se známým britským módním řetězcem PrettyLittleThing. Není divu, že jak maminka, tak tatínek Peter Andre jsou na dospívající dceru náležitě pyšní.

Slavnou maminku a její dceru navíc na akci doprovázel modelčin staronový snoubenec Carl Woods, s nímž se Katie stále dokola rozchází a dává opět dohromady. Jejich poslední rozchod proběhl v červnu, ale jak se zdá, už jsou zase spolu.

Teenagerka Princess si dobře vede i na sociálních sítích, kde ji na Instagramu sleduje přes 650 tisíc lidí a téměř 593 tisíc sledujících má pak na TikToku. S ohledem na maminčinu zálibu v plastických operacích se s podobnými dotazy často setkává i Princess. Ona sama ale zřejmě velkou zastánkyní zákroků nebude. Podle svých slov hodlá i po dovršení osmnáctky zůstat přirozená. Tak se nechme překvapit, zda toto přesvědčení dlouhovlásce vydrží...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám