Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská kráska s pronikavým pohledem Miranda Kerr (41) bude již brzy čtyřnásobnou maminkou. Se svým druhým manželem Evanem Spiegelem čeká již třetí dítě a jak se prostřednictvím Instagramu pochlubila, bude to znovu kluk!

Bývalý andílek Victoria’s Secret má již z předešlého svazku s hercem Orlandem Bloomem dvanáctiletého syna Flynna. Se zakladatelem Snapchatu Spiegelem pak ještě pětiletého Harta a Mylese, jenž příští měsíc oslaví čtvrté narozeniny.

Miranda se o radostnou novinu podělila fotkami obdařenými nápisem: "A je to kluk" se čtyřmi modrými srdíčky, na nichž si drží zatím ještě malinké těhotenské bříško. U čísla čtyři přitom možná nezůstane, modelka se již v minulosti nechala slyšet, že si roli maminky naplno užívá a cítí se být požehnaná, že jí Bůh nadělil tři zdravé chlapce. Rozšiřování rodiny se nijak nebránila, a tak je možné, že s manželem v plození dětí ještě nekončí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám