Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto se kvapem blíží a ať už vás čeká odjezd na dovolenou, válení se na chalupě nebo se váš potomek těší na hezký dárek za vysvědčení, máme pro vás pár dobrých tipů, jak si s sebou na cestu zabalit kancelář i skvělou zábavu.

ASUS Transformer Pad: tablet i přenosný počítač v jednom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

ASUS Transformer Pad TF300T 32GB je spojení dvou parádních věcí. Za prvé se jedná o povedený tablet na systému Android poháněný procesorem NVIDIA Tegra 3 se čtyřmi vysoce výkonnými jádry, a ještě jedním, které se stará o úsporu baterie! V balení je navíc dokovací stanice, díky níž máte z tabletu během vteřinky praktický notebook s klávesnicí! S takovou výbavou můžete v pohodě pracovat, stejně tak si vychutnat i HD videa. Transformer však umí i fotit, nahrávat videa, videohovory a mnoho mnoho dalšího – to vše v parádním sexy balení!

Ultimátní ultrabook ASUS ZENBOOK UX31A-R4003X

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ultrabooky jsou moderním trendem mezi přenosnými počítači a my tenhle trend milujeme! Procesor Intel Core i7, 256GB na SSD disku, praktická podsvícená klávesnice i bezdrátový přenos obrazu se vejde do luxusního balení, které na tak výkonný stroj váží směšných 1,3 Kg! To vše dělá z tohoto elitního počítače skvělé mobilní řešení ať už kanceláře, nebo zábavy. A už jsme vám říkali, že tento Zenbook zvládne zobrazovat Full HD? Však budete sami jeho další přednosti s radostí objevovat!

Řekněte neee drahým netbookům s ASUS EEE PC 1015BX

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud hledáte levný a přitom velice mobilní počítač, je řada ASUS EEE PC dlouhodobě výbornou volbou. Nový model ASUS EEE PC 1015BX je pak jejím vrcholem. Desetipalcový displej skvěle postačí na běžné úkony i zábavu, přitom vydrží i více než 8 hodin! Výhodou je, že letitá zkušenost s řadou EEE PC umožnila výrobci vyladit hardware na maximum, a přitom udržet náklady až nečekaně nízko. Cena? Lehce přes 6.000 Kč!

Praktický dárek za rozumnou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Označení ASUS X54C-SX091V vás na první pohled může vyděsit, ale skrývá se pod ní počítač, který zaujme výkonem a příjemně překvapí cenou. Patnáctipalcová úhlopříčka vás neomezuje v práci, a díky ní je počítač vhodný jak na studijní povinnosti, tak hraní her nebo sledování filmů. Velký harddisk 500GB pak zajistí dostatečný prostor pro vše potřebné. ASUS X54C-SX091V je ideální tip, pokud vaše ratolest za vysvědčení očekává vlastní počítač, za který nechcete dát všechny své úspory.

Další články

Načítám