Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do hereckého nebe se již minulý týden ve věku osmdesáti let vydala okouzlující texaská kráska Gayle Hunnicutt. Příčina jejího odchodu na věčnost zatím není známa, mělo k němu ovšem podle dostupných informací dojít již ve čtvrtek.

Díky jejímu mimořádnému půvabu se většinou těšila rolím svůdnic a osudových žen a jejími filmovými milenci byli herci skutečně zvučných jmen. V seriálu Dallas například ztvárnila roli Vanessy Beaumont, matky prvorozeného syna J.R. Ewinga Jamese, jehož hrál Sasha Mitchell.

V akčním dramatu P.J. z roku 1968 byla milenkou George Pepparda a například ve Štírovi z roku 1973 pro změnu skončila v náruči Alaina Delona. Představila se ale rovněž například v seriálu Z archivu Sherlocka Holmese, a to navíc v díle s názvem Skandál v Čechách. Pamatovat si ji můžete třeba i z Příběhů ze záhrobí či seriálu Profesionálové z CI5.

Herečka byla dvakrát vdaná, nejprve s anglickým hercem a režisérem Davidem Edwardem Hemmingsem, s nímž měla syna Nolana Hemmingse, jenž se rovněž věnuje herectví. Podruhé byla vdaná v letech 1978 – 2009, a to za spisovatele Simona Jenkise, s nímž počala druhého syna Edwarda.

Reklama

Další články

Načítám