Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jubilejní 80. ročník filmového festivalu v Benátkách je v plném proudu a na italské město se konečně upírají zraky médií i z jiných důvodů, než jsou přešlapy Kanyeho Westa a jeho manželky Bianky Censori. V sobotu se hvězdou červeného koberce stala bývalá první dáma Francie a modelka Carla Bruni a při pohledu na ni není těžké pochopit proč...

Rodačka z Turína se na promítání dokumentu La parte del Leone, jehož autory jsou Baptiste Etchegaray a Giuseppe Bucchi, skutečně ‚vyfikla‘. V rafinovaných úzkých šatech předvedla stejně bezchybné křivky, kterými okouzlovala po boku nejslavnějších topmodelek na přehlídkových molech před třiceti lety.

Carla, která se během festivalu společně s manželem Nicolasem Sarkozym ubytovala v tamním hotelu Excelsior, zvolila klasické černé šaty, které ovšem ozvláštňovalo několik nepřehlédnutelných detailů v podobě stříbrné vázanky pod krkem či vysokého rozparku. Nejodvážnější byl však výstřih, který svým kapkovitým tvarem vylučoval podprsenku a dodal nositelce ještě více na sex-appealu.

Sebevědomím sršící Carla oblažila fotografy svůdnými pohledy a úsměvem, navíc si koketně pohrávala se slunečními brýlemi. Carla zkrátka ví, jak využít všechny své ženské zbraně. Kromě bývalého francouzského prezidenta jejím svodům v minulosti podlehli mimo jiné i Eric Clapton, Mick Jagger a údajně i Donald Trump.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám