Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle informací zahraničních serverů směřuje manželství zpěváka Joeho Jonase (34) a herečky Sophie Turner (27) k rozvodu. Jonas byl v posledních týdnech několikrát spatřen bez snubního prstenu a podle magazínu People si prý dokonce už i najal jednoho z nejlepších rozvodových právníků v Los Angeles.

Vážné problémy ve vztahu mají mít manželé prý už šest měsíců a člen kapely Jonas Brothers se prý v nejbližší době chystá podat žádost o rozvod. Událost je o to smutnější, že zpěvák má s herečkou, známou mimo jiné ze seriálu Hra o trůny, dvě malé dcery.

Podle zdrojů TMZ bylo jedním z důvodů i to, že Jonas měl být poslední tři měsíce na výchovu tříleté Willy a její teprve roční sestřičky téměř sám, a to i přesto, že s kapelou aktuálně absolvují světové turné. Důvody, proč tomu tak bylo, nejsou známy.

Dvojice, která si řekla své ‚ano‘ v roce 2019 po třech letech vztahu, je proslulá tím, že své soukromí před veřejností drží pod pokličkou. Herečka do poslední chvíle tajila první těhotenství a dosud se například ani neví, jak se jmenuje jejich druhá dcera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám