Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve v neděli ráno oznámila influencerka Agáta Hanychová (39) rozpad vztahu s otcem dcery Rozárky, mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55). A na šéfa barrandovské televize už započal hon.

Na Soukupa má políčeno Zdeňka Černá, kterou budete znát spíše pod pseudonymem Lulu. Ano, je to ta Lulu, která svedla před dvěma lety Karlose Vémolu. Už loni se nechala slyšet, že se jí Jaromír velmi líbí a teď, když Agáta oznámila rozchod, ho veřejně zve na oslavu svých narozenin.

"Ráda bych vás pozvala na oslavu mých narozenin. Tobě, Jaromíre, bych chtěla dát malé překvapení. Budeš tam mít rezervovaný stůl, doufám, že se zúčastníš," vzkázala mediálnímu magnátovi přes svůj instagramový profil silikonová sexbomba.

"Pan Soukup je na sto procent můj typ. Líbí se mi vzhledově a příjemným bonusem je, že je úspěšný," řekla už loni, když Soukupovi ještě klapal jeho vztah s Agátou.

Silikonová sexbomba se netají tím, že by ráda založila rodinu a měla vážný vztah. "Po několika neúspěšných pokusech o vztah lásku hledám. Ráda bych založila rodinu, protože už je mi jednačtyřicet, tak je to moje priorita," svěřila se Super.cz.

"Chci někoho, kdo by chtěl vážný vztah. Důležité pro mě je, aby se ke mně muž choval s respektem, samozřejmě musí být finančně zabezpečený. Aby byl věrný, ne jako Karlos," dodala Lulu.

Co na pozvání na narozeniny řekne Jaromír Soukup? Dorazí? Na to si budeme muset počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám