Hlavní obsah
Článek

V čem se objeví Meryl Streep, bývá zárukou toho, že aspoň její role je diváckým zážitkem. Možná také proto se George Clooney (62) v roli producenta rozhodl financovat nový film této hollywoodské hvězdy, jež letos získala dalšího Oscara za hlavní ženskou roli. Ve snímku August: Osage County se objeví po jejím boku Julia Roberts.

Film vypráví příběh cynické umírající ženy a její dcery žijící v malém městě státu Oklahoma, v němž přežívají samé výstřední postavy.

„Grant Heslov a já jsme nadšení, že můžeme pracovat na tomto snímku. Má úžasné obsazení a je to skvělý materiál a já si nedokážu představit nikoho lepšího než Harveyho Weinsteina, že to celé dá dohromady. A jsme zvláště nadšení, že můžeme pracovat s naším drahým přítelem Johnem Wellsem. Je to ohromná skupina a všichni jsme nadšení, že filmu pomůžeme na plátna kin,“ jásal v oficiálním tiskovém prohlášení George Clooney.

Spolu se svým obchodním partnerem Grantem Heslovem budou produkovat film prostřednictvím společnosti Smokehouse Productions.

Reklama

Další články

Načítám