Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) v posledních týdnech čelí spekulacím o rozchodu s Jaromírem Soukupem (55). Po návratu ze španělské Marbelly spolu moc času netráví, ale Agáta rozchod popírá s tím, že si od sebe každý jen potřeboval odpočinout. Agáta se tak věnuje především svým dětem, Jaromír pak práci.

„Jsme spolu. Nevím, kde kdo vzal náš rozchod, ale nic takového se nekoná. Mám těch spekulací trošku plné zuby,“ řekla nedávno Super.cz Agáta, která si nedávno užila pohodový den s dcerami Miou i malou Rozárkou.

Společnost jim dělala sestra jejího bývalého partnera Mirka Dopity, s nímž má Agáta syna Kryšpína, Jana. Agáta s otcem svého syna vychází velmi dobře a dobré vztahy má nadále i s jeho rodinou, což by jí leckteré bývalé páry mohly jen závidět.

„Hezký den,“ popsala stručně snímek Agáta, jež tedy nepotěšila Jaromírovy fanoušky, kteří nedočkavě čekají na nějakou tu krásnou zamilovanou fotku.

„Myslím, že jsme spolu teď byli až až a každý si potřebuje trošku odpočinout,“ dodala Agáta, jejíž partner musel nedávno čelit nepříjemné záležitosti. Při cestě domů z práce jeho vůz zastavila policejní eskorta.

Z policejního auta vyskákalo šest ozbrojených policistů a mediálního magnáta zadrželi. Podle Soukupa dostali anonymní udání, že řídí pod vlivem drog a návykové látky také převáží. Všechny testy na drogy byly ale u Soukupa negativní, a tak byl opět propuštěn. On sám se považuje velkého odpůrce drog.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám