Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To snad není možné. Důchodce s Prievidzy Josef Pátrovič se opět snaží zabodovat v Česko Slovensko má talent. A dorazil i na pražský casting. Pátrovič, který zatím nikdy nezazpíval kvůli údajným toxinům ve vzduchu a nevyvětraným prostorům, byl na pražském castingu za velkou star – soutěžící se s ním fotili, žádali ho o autogram.

Shodou okolností do Prahy přijel i další loňský adept s talentem, sedmdesátiletý rock´n´rollový tanečník Jaroslav Hueber, který se ve finále předvedl před porotou s blonďatými mladými kočičkami!

Když Hueber viděl humbuk kolem Pátroviče, šel si to s ním vyřídit osobně! Vůbec se mu nelíbilo, že se s ním fotí krásné brunetky. „Přišel jsem za ním, protože takhle jsem to nemohl nechat. Je to ostuda Talentu! A pošpinil moje jméno, protože já jsem byl jen náhradou za to, že ho vyhodili. Jeden dědek vystřídal druhého! Jenže na rozdíl od něj, já jsem nakonec něco předvedl,“ rozčiloval se Hueber.

Z divoké hádky byl Pátrovič tak překvapený, že mlčky odešel! Kdo z těchto dvou kohoutů na jednom smetišti zvítězí v dalším Talentu? To ještě uvidíme!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám