Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku a zpěvačku Dagmar Patrasovou (67) mají všichni v paměti jako sexy návštěnici ze seriálu Návštěvníci nebo princeznu Xénii z Arabely. Ale času neutečeš. Stále atraktivní herečka se za čtyři měsíce stane poprvé babičkou. "Je to pravda. Syn s přítelkyní Kateřinou čekají miminko," řekla exkluzivně Super.cz Patrasová.

Patrasová byla v šoku z prozrazení. "Kromě rodiny to nikdo nevěděl," reagovala. Její syn Felix bude mít dítě se spolužačkou Kateřinou z Akademie múzických umění. Byli ve stejném ročníku, on studoval klarinet, ona varhany. V rodině tak bude další hudebník. Chodí spolu rok a půl.

"S Kateřinou jsme spolu už koncertovali. Hrála na varhany, já na saxofon a klarinet. Jinak má ale vlastní rockovou kapelu," svěřil budoucí dědeček Felix Slováček starší, který se těší z toho, že bude mít pokračovatele rodu. Budoucí rodiče už totiž sdělili, že se jim narodí chlapeček.

Patrasová se na vnoučka také velmi těší. Radost má i ze syna. "Výborně zpívá, vystupuje s bigbandem. Do toho ještě studuje v zahraničí. V červnu mu skončí škola v norském Oslu. S přítelkyní zvládli i vztah na dálku," prozradila pyšně. To, kde budou mladí bydlet, se ještě řeší.

Ani jméno pro chlapečka ještě není jasné. "Uvažujeme o Maxovi. Nevím, zda by to měl být další Felix. To by znamenalo určité předurčení. I když táta není vlastním jménem Felix, ale Antonín," řekl Super.cz Felix Slováček mladší. A kdy bude svatba? "Asi až se malý narodí," upřesnil.

Kateřina pochází z Moravy. Dáda s Felixem mají v Praze vilu. "Není zas tak velká jak vypadá, navíc soužití několika generací nemusí být vždy ideální. Ještě se uvidí, ale každopádně mladým pomůžeme, jak budeme moci," dodala Patrasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám