Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kate Beckinsale (50) truchlí nad ztrátou svého milovaného kocourka jménem Clive, o něhož přišla letos v červnu. Přestože se v posledních týdnech nechala unést bujarými oslavami svých padesátin, smutné vzpomínky na čtyřnohého kamaráda ji provázejí i nadále. Uctít jeho památku se herečka rozhodla poměrně radikálně. Nechala si vytetovat jeho podobiznu, a to hned na dvou místech.

Zatímco před dvěma týdny si nechala ozdobit předloktí, tentokrát se na Instagramu podělila s fanoušky o další ‚kérku‘ věnovanou právě zesnulému chlupatému mazlíčkovi. Herečka si nechala na rameno zvěčnit jeho oči.

Reakce na novou malůvku hvězdy Pearl Harboru jsou rozporuplné. Především ti, kteří zažili podobnou ztrátu, její počínání chápou a fandí mu, najde se ale i spousta těch, které kočičí oči na jejím rameni zrovna nenadchly.

„Vypadá to jako můra,“ hodnotí výsledek tatérovy práce jeden z čtenářů u článku na Daily Mailu. „Ehm, to je dost ošklivé tetování,“ myslí si další, nebo: „Vypadá to naprosto příšerně. Způsob, jak si zničit jinak krásná ramena, Kate!“ Najdou se ale i smířlivější komentáře: „Není to tak zlé, ale je to na špatném místě.“ A jak se hereččina nová tetování zamlouvají vám?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám