Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Texaský rodák Angus T. Jones sice hereckou kariéru pověsil na hřebík, ale to nic nemění na skutečnosti, že se nesmazatelně vepsal do pamětí všech fanoušků legendárního seriálu Dva a půl chlapa. Tou půlkou byl právě Angus, který ztvárnil roli Jakea Harpera. Vedle Charlieho Sheena (Charlieho Harpera) a Jona Cryera (Alana Harpera) byl právě Angus nedílnou součástí populárního sitcomu, od něhož se s odstupem let distancoval. Dnes žije v ústraní a o pozornost rozhodně nestojí.

Bývalého herce, jenž za měsíc oslaví už třicáté narozeniny, zastihli fotografové v jeho vozidle, kde si vyřizoval telefonní hovor. V kalifornské čtvrti Sherman Oaks se zastavil rovněž na oběd. S plnovousem, brýlemi a v čepici si mohl být téměř jistý, že jej na ulici pozná jen málokdo. Z Anguse je kus chlapa, s prací před kamerou seknul, vydal se cestou víry a v minulosti dokonce vyzýval, aby se lidé na seriál přestali dívat, a zmínil se, že svého působení v něm lituje.

Angus odstartoval kariéru už v šesti letech filmem Milionář a v devíti exceloval ve snímku Hráč po boku Dennise Quaida. O rok později přišla nabídka na roli Jakea, která z něj svého času učinila nejlépe placenou dětskou hvězdu. Podle informací z roku 2020 se z umělecké sféry zcela nevytratil, ale dal přednost hudební tvorbě.

Reklama

Další články

Načítám