Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Eva Čerešňáková (37) je tři měsíce po narození dcerky vdanou paní. Přestože ještě před pár týdny netušila, zda do roka od zásnub stihne obléknout svatební šaty, nakonec vše zvládla naplánovat a má za sebou krásný svatební den.

Na tom samozřejmě nemohla chybět ani dcera Anička, kterou misska přivedla na konci května na svět. Svatební šaty si tak přála mít uzpůsobené tomu, aby v nich mohla celý den kojit. Intimní fotkou s dcerou u prsu se modelka nyní pochlubila.

„Po obřadu v bazilice na Strahově jsme měli svatební oběd, ale samozřejmě byla Anička hladová také, takže jsem v průběhu svatebního dne nejednou kojila. Šaty se Zuzce Lešák Černé podařilo vymyslet tak, že jsem to snadno zvládala i ve svatebním,“ svěřila se Super.cz modelka, které to v bílé a po boku manžela Pavla opravdu slušelo.

„Nejsem zastánce žití na psí knížku, i když přípravy svatby s malým miminkem nebyly úplně snadné. Navíc jsme se teprve začátkem léta rozhodli, že svatbu zrealizujeme. Na přípravy tak bylo jen pár týdnů,“ prozradila Eva s tím, že pravou svatební cestu zatím na nějaký čas odloží. „Na líbánky bychom jeli rádi. S miminkem, které plně kojím, je to však složitější, takže budeme rádi, když v druhé polovině září zvládneme nějakou pěknou dovolenou třeba v Itálii nebo někde po Evropě a myslím si, že ty pravé líbánky naplánujeme později,“ dodala Čerešňáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám