Hlavní obsah
Článek

Herec a režisér Vojta Kotek (36) dorazil na tiskovou konferenci k devátému ročníku Metropolitního léta hereckých osobností v dobrém rozpoložení a v novém letním sestřihu. Ten mu ubral hezkých pár let a nebýt rozepnuté košile, která odhalovala jeho mužnou hruď, vypadal by jako náctiletý zajda.

Na vyšehradskou scénu se Kotek postaví ve hře Ženy přežijí!, ve které bude hrát partnera hned tří úchvatných dam - Jany Krausové, Anny Šiškové a Jitky Schneiderové.

Na tiskovce si poklábosil i s dalšími herci, které čeká premiéra, například s Bobem Kleplem, který se divákům představí ve hře Kutloch aneb I muži mají své dny, která startuje 24. července. Její děj bude situován do kotelny pod supermarketem Happycentrum, kde se každou sobotu schází čtyři muži, kteří se schovávají před svými „shoppujícími“ manželkami.

A to, jak Bob Klepl přiznal, je situace, kterou velmi dobře zná. „Když už jdu s partnerkou nakupovat, tak se nákupům samotným vyhýbám a nejsem u toho nikdy přítomen. Vždycky se odeberu do nějakého kutlochu ve smyslu kavárny a tam čekám,“ řekl se smíchem herec, kterému budou ve hře sekundovat Filip Blažek nebo Kryštof Hádek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám