Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda reality show Big Brother Lisa Appleton (55) se nedávno opět předváděla na pláži v plavkách. Před patnácti lety se společně s přítelem Mariem přihlásila do populární britské verze známé šmírovací show. Ve vile se přímo před všudypřítomnými kamerami dokonce zasnoubili a později se i vzali. Maminka již dospělé dcery Sophie svou slávu přiživovala i poté, co reality show skončila a kamery zhasly.

Nechyběla na žádném večírku a znala snad každou pláž v Anglii, kde se producírovala polonahá před objektivy fotoaparátů. Díky tukovým zásobám se nebála lehnout na pláž ani s teplotami těsně nad bodem mrazu a svou přítomností tak zpestřila život místních racků.

Lisa zkrátka využila každou příležitost k tomu, aby živila svou televizní slávu. Bohužel ale zažila i pád na úplné dno. Po rozchodu s manželem zůstala sama a neměla kde bydlet, potenciální zaměstnavatelé ji kvůli skandálům odmítali a Lisa přiznala, že značně přibrala i kvůli své závislosti na pojídání párků, kterých byla schopná sníst až padesát denně!

V důsledku covidových restrikcí musela omezit i své oblíbené pózování na pláži a byla zrušena řada televizních projektů, kde se chtěla angažovat. Nakonec získala práci jako řidička doručovací firmy. „Zdražila se elektřina i potraviny, všechno šlo nahoru, nakonec jsem vzala práci jako řidička,“ prozradila Lisa deníku The Sun. Posteskla si ale, že si takovou práci nepředstavovala.

Fotografové ji nedávno zvěčnili na pláži ve Španělsku, kde si užívala dovolenou. A byla to už zase ta stará dobrá Lisa! S tím rozdílem, že zhubla 12 kilogramů. Jinak s radostí sundala horní díl plavek, a tak jako dřív vystavila na odiv své žensky tvarované křivky včetně všech svých nedostatků. Založila si také účet na platformě OnlyFans, kam přemístila pikantnější obsah. Konkurovat tak bude třeba i naší Simoně Krainové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám