Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už čtvrtým rokem nevynechala Monika Babišová finále prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. Byla ještě opálená z dovolených, které během léta absolvovala, a na další se ještě chystá, jak mj. prozradila v našem rozhovoru.

Manželka expremiéra a designérka interiérů zvolila pro slavnostní večer fialový model od české návrhářky Petry Balvínové, u níž se takové hedvábné kousky pohybují řádově kolem třiceti až čtyřiceti tisíc korun.

"V poslední době jsem si je velmi oblíbila, takže je mám v několika barvách. Příprava mi dlouho netrvá, vždycky sáhnu po jiné barvičce a vyrazím. A dneska jsou to fialové, protože je špatné počasí a neměla jsem náladu na výraznou barvu," vysvětlila a ve videu se rozpovídala i o tom, co ji na finále modelingové soutěže baví.

Nečekaně studený konec léta v Česku Moniku tolik netrápí, jak vyplynulo z povídání o dovolené.

"Léto jsme si užili, vždycky jsme byli někde na týden a střídali jsme to. Většinou to bylo u Středozemního moře, ale ne jachtě. Když jste viděli fotky na lodi, tak to bylo z výletů. V Cannes a na Santorini s námi byl i manžel. To, že se spolu nefotíme, ještě neznamená, že tam není. A nekončím. Děti už mají školu, ale s kamarádkami se chystám ještě do Černé Hory a do Španělska," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám