Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh Loni Willison (40) je jak vystřižený z hollywoodského filmu. Bohužel ale zatím nemá šťastný konec a nevypadá to, že by v blízké budoucnosti nastal. Bývalá modelka dál žije na ulici a jak to vypadá, trpí i zdravotními problémy.

Kdysi krásné blondýnce dřív závidělo mnoho žen. Byla úspěšnou fitness modelkou, která pózovala pro sportovní časopisy a zdobila jejich obálky. Díky slávě se seznámila i s někdejší hvězdou Pobřežní hlídky Jeremym Jacksonem a později se za něj vdala. V roce 2014 ale přišel konec vztahu a také naprostý zlom v modelčině životě.

Svého ex začala obviňovat z domácího násilí, podle magazínu Daily Mail měla popisovat například to, že rozbil televizi lahví od piva, škrtil ji a fyzicky napadal tak, že po potyčce měla skončit se zlomenými žebry, zraněným krkem a škrábanci po těle. Tehdy ale nepodala obvinění, protože se prý bála a nechtěla, aby Jeremy šel do vězení.

Herec měl problémy s alkoholem a drogami, jeho kdysi milovaná Loni na tom ale nebyla lépe. V roce 2018 ji média našla na ulici a Loni jim prozradila, že o dva roky dříve začala trpět psychickou poruchou, kvůli které věřila, že do jejího těla někdo posílá elektrický proud a ona se ubrání jen užíváním pervitinu. Několikrát ztratila práci, a nakonec skončila na dlažbě.

Život bezdomovkyně zatím neopustila a to se nejspíš ani nezmění. Ve svých čtyřiceti letech v obličeji zblízka vypadá jako stařena, krátké vlasy schovává pod čepici a na těle je patrné, že hygienické návyky dávno vzaly za své. Loni v minulosti přiznala, že se nemyje, aby ji na ulici nikdo neznásilnil.

Teď byla vyfocena v Los Angeles s nákupním vozíkem, ve kterém přechovává svůj majetek, cigaretou v puse, a hlavně s rudými podlitinami na obličeji, které svědčí o tom, že se zhoršuje její zdravotní stav. A vzhledem k tomu, jaké v USA panují podmínky týkající se zdravotního ošetření, je jen malá šance, že by bývalé krásce někdo pomohl. A Jeremy Jackson? Ten se nakonec podle posledních zpráv ze svých problémů dostal a nyní pracuje jako osobní trenér.

Reklama

Další články

Načítám