Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Eva Čerešňáková (37) se vdala. Svatební šaty oblékla jen tři měsíce poté, co přivedla na svět prvorozenou dceru Aničku. Ještě letos na jaře nevěděla, zda svatbu do roka a do dne od zásnub stihne. Nakonec se povedlo a veselku naplánovala během několika týdnů.

„Pro svatbu jsme se rozhodli před pár týdny, a tak na přípravy nebylo mnoho času. Navíc bylo potřeba myslet na spoustu neběžných věcí,“ svěřila se Eva, která se zasnoubila loni v září. Několik měsíců nato oznámila, že je těhotná. Holčičku přivedla na svět na konci května.

Svatební šaty bylo nutné navrhnout tak, aby v nich nevěsta mohla kojit svou malou dcerku. „Měla jsem třímetrovou vlečku a řešily jsme především to, jak šaty navrhnout, abych v nich mohla kojit. Zuzka Lešák Černá mi nakonec vytvořila nádherné šaty. Jen jsem nastínila svoji představu a nechala to na ní,“ prozradila Super.cz držitelka korunky krásy, která si svůj velký den opravdu užila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám