Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blondýnka z Londýna Vera našla originální způsob, jak se vyhnout zdlouhavému oťukávání a vyptávání se na otázky, které jsou pro ni při výběru potenciálního partnera důležité. Na TikTok umístila ‚přihlášku na přítele‘, kde jí uchazeči o post jejího nového partnera musí odpovědět na několik pro ni zásadních bodů. Během jediného dne prý dostala tři tisíce odpovědí!

Pánové museli odpovědět například na to, zda stále bydlí s rodiči, jestli vlastní automobil, mají děti nebo kolik měli v minulosti přítelkyň či s kolika z nich jsou stále v kontaktu. Sedmadvacetiletá Britka se ale doptává například i na oblíbeného zpěváka, protože dobrý hudební vkus je jednou z jejích priorit.

„Někdo si myslí, že je používání aplikace k hledání lásky divné, ale celkově byla odezva u většiny kandidátů pozitivní. V roce 2023 je těžké randit, takže chci hned vědět, kdo je dobrý kandidát a jestli se ke mně hodí,“ prozradila Vera, která i po obdržení tisíců odpovědí přijímá další.

Modelka, která nikdy neměla dlouhodobý vztah, prý touží najít si partnera, ale nespěchá na to a nehodlá slevit ze svých vysokých nároků. „Celý život jsem byla single, proto se teď cítím připravena na vážný vztah a na to, abych se usadila. Ale musí být zábavný, mít dobrý hudební vkus a svůj vlastní příjem. Můj partner také musí být loajální a mít rád kreslené filmy," doplnila.

O tom, že se další uchazeči budou hrnout, není pochyb. Vera má totiž jen na Instagramu, kde ji najdete jako @veradijkmans, úctyhodných 5,7 milionu sledujících.

Reklama

Další články

Načítám