Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ester Ledecká se před svými fanoušky rozhodně neskrývá a ráda s nimi sdílí své soukromí. Teď předvedla, jak si během pobytu zlepšuje svou fyzickou kondici. Pro mnoho jejích fanoušků je takové cvičení až za hranicí možného.

Trojnásobná olympijská vítězka rozhodně není z dam, které by si v létě u moře lehly k bazénu a vstaly by až na konci pobytu. Naopak. Ester sice mění prostředí, své „fitko“ si ale vždy bere s sebou. Ráda tráví čas u vody i proto, že jsou jí blízké nejen zimní sporty, ale oddává se i windsurfingu. Nedávno na videu ukázala, jak posiluje svá stehna dřepy se zátěží přímo na plujícím surfu. A po mohutné vlně nadšení jejích sledujících teď přidala další video, na kterém předvádí svou neskutečnou sílu a odhodlání.

Tentokrát vyměnila moře za dovolenkový resort, kde má ovšem na terase připevněné posilovací náčiní. A v bikinách předvedla, kolikrát se dokáže bez dotyku země přitáhnout na kruzích. Když už jí ke konci docházely síly, mužský hlas ji povzbudil a Ester se přitáhla ještě jednou. Kdo je oním „trenérem“, sice není jasné, v soukromí byla ale sportovkyně naposledy spojována s tenistou Robertem Staňkem. „Po roce od úrazu dostávám svoji klíční kost zase do formy! Až se zima zeptá...,“ připsala k příspěvku a reagovala tak na zranění, které si způsobila loni 15. srpna během tréninku a o kterém se dlouho poté spekulovalo.

Fanoušci takové odhodlání, navíc po zranění, kdy Ester podle vlastních slov kousky klíční kosti „navlíkli na drát jako korálky“, samozřejmě ocenili. „Bych zdechla,“ bez okolků napsala jedna z nich. „Wow tak ty jsi hustá. U fotbalistů jich stačilo ještě před pár lety 8, aby mohli hrát BundesLigu,“ chválil jiný. „Super, Ester jede. V zimě všem ukáže záda,“ přidal se další. Sportovní hvězda sice nedávno sdílela i fotku na lehátku a s drinkem v ruce, takové chvíle jsou ale určitě spíše výjimkou a je jasné, že se v další sezóně mají její obdivovatelé na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám