Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Love Island Česko & Slovensko je zpět a znovu přinese lásku, vášeň i nečekané zvraty. Do luxusní vily na španělském ostrově Gran Canaria míří nová skupina obyvatel z Česka a Slovenska, aby právě zde potkali ideální protějšek a našli lásku svého života. Pro nejstabilnější a nejoblíbenější pár je na konci show připravena odměna ve výši 2 milionů korun.

Fanoušci tohoto pořadu již znají novou sestavu mladých a krásných dívek a mužů. I letošní „srdíčka“ prošla castingovým procesem, který trvá několik měsíců.

„Snažíme se, abychom naše uchazeče opravdu dobře poznali, než je pustíme do vily, což znamená, že si postupně i několik hodin povídáme. A co musí uchazeči splňovat? My na to nemáme žádný metr ani šablonu a ani mít nechceme. Různí lidé nás zaujmou z různých důvodů. Ale na první dobrou nás určitě upoutá, když na castingy přijdou komunikativní lidi s dobrou energií,“ popisuje kreativní producentka show Kateřina Zavadová.

Netrvalo dlouho a u fotek soutěžících se objevila spousta reakcí. Ač lidé finalisty ještě nepoznali, v komentářích jim naložili pořádnou sodu. Velkou pozornost sklízí zejména Ráchel, která má na sociálních sítích přes 170 tisíc fanoušků. Uhrančivá rusovláska nedávno promluvila o tom, že měla být terčem domácího násilí, a dokonce znásilnění. I toto ale jako by lidé brali s nadsázkou a Ráchel v komentářích až nevěřícně odsoudili.

„Holka, co byla před čtvrt rokem znásilněna, si jde hledat lásku? Boha, to je komedie,“ uvedl jeden z rýpalů. „Doteď jsem si myslela, že je Ráchel rozumná,“ napsal další.

„Zase tam kvůli sledovanosti dali veřejně známé osobnosti, smutné,“ napsal divák.

„Proč jsou ty holky vždycky jako přes kopírák? A zase, obyčejný člověk nemá šanci, to vybírají podle sledujících, které mají na Instagramu?“ ptá se další.

„Chris utekl ze světa Barbie, ne?“ píše fanoušek s úsměvem. „Jediná Adriana je přírodní, ostatní holky jsou umělý,“ míní další.

Zato bývalí účastníci Love Islandu se na novou sérii těší. A také nové obsazení je mile překvapilo. „Sympošky, držím palce, holky,“ vzkázala Hanka Dědková. „Koukala jsem, že pár holkám je i 27, to je fajn. Těším se na to moc,“ dodala Tamara Vaňousová.

Reklama

Další články

Načítám