Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Není žádným tajemstvím, že každá žena v době těhotenství přibere pár kilogramů. Klinika YES VISAGE nabízí celou řadu procedur, které pomohou ženám obléct se do nového sebevědomí. Simoně Krainové sebedůvěra nechybí, ale díky své profesy modelky musí dbát na svůj vzhled ještě o něco více. Proto se přišla na kliniku zeptat, jaké jsou možnosti pro získání svých kilogramů po porodu nazpět.

Liposukce zmražením, nebo-li kryolipolýza

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po prvním porodu byla Simona na klinice YES VISAGE vyzkoušet neinvazivní liposukci, tzv. kryolipolýzu a byla z výsledku nadšená. "Díky kryo jsem zhubla 7 cm přes bříško a to bez jakéhokoli omezení. Na tuto liposukci si může člověk zajít kdykoli má pocit, že by potřeboval ubrat v kterékoli partii. Ať už je to teď před létem do plavek nebo jen pro svůj dobrý pocit."

Laserová liposukce SlimLipo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Simonu zaujala také světová novinka, laserová liposukce SlimLipo, kterou nedávno uvedla na trh klinika YES VISAGE a to jako jediná v České republice. Liposukce je miniinvazivní a dosahuje neuvěřitelných výsledků. Nejen že dokáže tento přístroj odstranit přebytečný tuk, ale dokáže také navrátit elasticitu kůže, čímž se výsledek procedury výrazně násobí.

Tip na soutěž o dva poukazy na 5 000,- na odstranění vrásek botoxem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám