Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhých měsících natáčení filmu Barbie a následné prezentaci čítající desítky premiérových promítání, focení a tiskových konferencí si představitelka hlavní role Margot Robbie (33) dopřává zaslouženou dovolenou. Kdo by čekal Havaj, Mexiko či Karibik, byl by na omylu, australská kráska si vybrala originálnější destinaci - malý a nepříliš známý řecký ostrůvek Sifnos.

Třiatřicetiletá blondýnka, která spolu se svým filmovým Kenem Ryanem Goslingem spustila díky snímku pod režijní taktovkou Grety Gerwig doslova Barbie mánii, zvolila jednodílné bílé plavky. Vysoce vykrojený model zdůraznil její bezchybné pozadí i hrudník díky ‚sideboob‘ střihu.

Sexy Australanka se před deseti lety stala doslova přes noc hvězdou díky roli ve Vlkovi z Wall Street s Leonardem DiCapriem, kde měla pár ožehavých scén. Do Playboye ji pak lanařil i legendární Hugh Hefner, ale Margot odolala a od té doby se stále drží v Hollywoodu na vrcholu.

Přestože by bezesporu mohla ‚Keny‘ přehazovat vidlemi, ona je od téhož roku, kdy se prosadila ve ‚Vlkovi‘ pouze s jediným... Tím šťastlivcem je stejně starý anglický filmový producent Tom Ackerley, jehož si před sedmi lety během intimního obřadu v australském Byron Bay vzala za manžela. A jak bylo vidět během jejich koupačky v Egejském moři, manželství jim funguje stále skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám