Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středu se v Praze konalo poslední rozloučení s hudebníkem Vašem Patejdlem. Poslední sbohem mu do baziliky Nanebevzetí Panny Marie na Strahově přišli dát kolegové a přátelé z českého i slovenského šoubyznysu.

K nejdojemnějším momentům patřilo rozloučení členů kapely Elán Jána Baláže a Joža Ráže (69). „Slovy neumíme popsat, co cítíme. S Vašem jsme prožili mnoholeté společenství, ať už v soukromém životě, nebo v tom uměleckém. Vašo, to, co jsme si slíbili a dohodli, to dodržíme,“ uvedl Baláž.

„S Vašem odešel kus Elánu. Ale v Elánu s námi zase navždy zůstane kus Vaša. Elán je věčný a ty jsi věčný s ním. Ahoj!“ dodal Ráž.

Poklonit se zesnulému přišly kolegyně Heidi Janků, Leona Machálková či Daniela Šinkorová, dále Jan Rosák, Zbyněk Merunka, Věra Martinová s dcerou Anežkou, Petr Janda s manželkou Alicí, Sisa Sklovska, Ján Ďurovčík, Pavel Šporcl s manželkou Bárou Kodetovou a dcerou, Petr Kolář, Felix Slováček, Kateřina Žbirková či Roman Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám