Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší hvězdou, která přijede na filmový festival do Karlových Varů bude Susan Sarandon, kterou čeští filmoví diváci nosí v hlavě jako sexy hráčku na cello v komedii Čarodějky z Eastwicku nebo jako hlavní hrdinku road movie Thelma a Luisa.

I když už je zrzavé herečce, která začínala jako modelka v agentuře Ford, pětašedesát, vypadá skvěle a figuru si drží stejnou jako zamlada. Pánové, jimž se líbí, mají v závěru filmového festivalu možnost se s ní sblížit. Tedy pokud je k ní prezident festivalu Jiří Bartoška (77) pustí.

Nepřijede totiž představit filmovou komedii Jeff, který žije s mámou a převzít křišťálový globus s partnerem. "Doprovod má, jsou to kamarádky," vysvětlil výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha.

Susan Sarandon stráví v lázeňském městě dva dny, bydlet bude samozřejmě jako další hvězdy v nejluxusnějším hotelu Pupp.

Pokud jde o české hvězdy, největším okamžikem bude pro náš film pátek před slavnostním zakončením festivalu. To bude udělena pocta Josefu Somrovi.

Na své si jako každý rok přijdou i milovníci muziky. Vojtěch Dyk (38) poprvé představí před velkým publikem svůj nový projekt. Jako každoročně proběhne i hudební festival, jehož hvězdami budou Anna K (59)., Michal Hrůza, David Koller nebo Chinaski. Festival uvede dvojice Vojtěch Kotek a Jiří Mádl (37).

Reklama

Další články

Načítám