Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová řada reality show Love Island zná své finalisty. O lásku a výhru 2 milióny korun bude bojovat tato desítka finalistů, kteří prošli náročnými castingy. V tuto chvíli je kompletní sestava již na Kanárských ostrovech a mají odebrané mobilní telefony.

Že se na ostrově opravdu může zrodit vážný vztah, potvrzuje i fakt, že vítězové první série Martin Kulhánek a Laura Chrebetová, se na konci prázdnin vzali, a kromě nich je stále spolu dalších pět párů, které show dala dohromady.

Kdo je letošní desítka finalistů? Mezi dívkami budou bojovat o výhru dvě blondýnky, dvě exotické krásky a jedna sexy zrzka z východního Slovenska. Podívejte se v naší galerii na žhavou desítku, kterou na Voyo uvidíte již 4. září.

Diváci oblíbené show jsou zvyklí, že dění ve vile často ovlivňují a letos bude jejich hlas ještě silnější. Pomocí aplikace Love Island již nyní hlasováním ovlivní, jak budou vypadat první páry. Hlasovat lze až do sobotních 20 hodin.

Reklama

Další články

Načítám